Twijfel je of bouwen voor jou is weggelegd? Twijfel je over houtskeletbouw? Ga dan eens een kijkje nemen op de stand van Ecohuis in Paleis 8. Meermaals per dag geven ze korte infosessies over bouwen vandaag, wat er allemaal bij komt kijken, waarom houtskeletbouw zo interessant is en nog veel meer.

Prefabwoning in gewapend beton via sod-formule

Sleutel-op-de-deurfirma Modulart uit Tubeke is gespecialiseerd in prefabwoningen in gewapend beton. Deze lage-energiewoningen garanderen een aangenaam binnenklimaat en een lage energiefactuur. De prefabconstructie wordt rechtstreeks op je werf geplaatst in slechts één dag tijd.

Modulart biedt prefabwoningen aan in verschillende stijlen en groottes. Je geniet van een goede afwerkingskwaliteit en je kan zelf kiezen uit een uitgebreid gamma vloeren, deuren, trappen, … zonder dat je je budget overschrijdt. Bouwen met Modulart is niet alleen makkelijk, maar ook snel.

Meer info: www.modulart.be

Sleutelklaar bouwen volgens nieuwe bouw- en woonstandaarden

Striktere energienormen, kleinere bouwgronden en kleinere woningen? Sleutel-op-de-deurbedrijf Thomas & Piron past zich helemaal aan aan onze nieuwe manier van wonen en toont tijdens Batibouw verschillende oplossingen om aan jouw bouwwensen te voldoen. Op maat van jouw budget!

Kleinere woningen bieden heel wat voordelen: ze zijn makkelijker te verwarmen, hebben minder onderhoud nodig, verbruiken minder energie en zijn minder duur. Thomas & Piron bouwt woningen met aangenaam ruimte leefruimtes zoals de keuken, eetkamer en living. Maar voorziet kleinere ruimtes voor de hal, berging of wasplaats. Hier wordt elke vierkante centimeter gebruikt en slim omgegaan met verloren ruimte.

Meer info: www.thomas-piron.eu

Sleutel op de deur bouwen met Frank Gruwez

Architect Gruwez kan voor u een kant-en-klaar opgeleverde woning ontwerpen. Een huis volgend de term Sleutel op de deur te (of turnkey) bouwen betekend dat ons team instaat voor het volledige concept, ons bureau staat in voor de realisatie van het bouwproject van A tot Z. Architect Gruwez werkt volgens Sleutel op de deur te bouwen zowel bij nieuwbouw als verbouwing